"Het is een reis geweest over bergen en dalen die ik niet had willen missen, waarvan de bestemming onbekend was en wat me heeft gebracht op nog niet ontdekte plaatsen onder leiding van een Reisgids die zelf ook steeds nieuwsgierig bleef".
Business Consultant, Boskalis Fleet Management

“Ik ben uitermate tevreden over Nathalie als coach. Na ieder gesprek had ik een hernieuwde focus en nieuwe inzichten, wat dan ook erg motiverend werkte. De coaching kenmerkte zich door een flexibele doelgerichtheid met een persoonlijke benadering”.
Manager, EY Transaction Advisory

"De coaching door Nathalie is zeer waardevol voor mij geweest. Haar benadering voelde voor mij zeer respectvol en uitnodigend om contact te maken met mijn onbewuste zelf, mijn emoties en verlangens. Op een hele veilige manier heb ik me daardoor kunnen openstellen en kunnen ontdekken welke oude gewoonten ik wilde loslaten en welk nieuwe pad ik op wilde gaan. Nathalie's coaching heeft mij geholpen om de keuze te maken om mijn hart te volgen, zowel zakelijk als privé. Ik voel me sindsdien een stuk 'lichter' en ben onder andere mijn eigen onderneming gestart. Mijn leven is in alle opzichten veranderd en ik ben veel meer bij mezelf. Daarnaast is Nathalie gewoon een heerlijk mens in de omgang, om mee te praten en te sparren en voelt ze mensen heel goed aan. Nathalie is een echte vakvrouw en ik kan iedereen aanbevelen om zichzelf een coachings-of ontwikkelingstraject bij haar te gunnen!
Chairwomen Stichting

"Ik had wat moeite met het formuleren van mijn coachvraag. Ik zag zelf geen punten die voor mij bijzonder urgent waren. Maar ik kijk heel positief terug op de coaching. Het is voor mij een hele goede methode geweest om eens goed na te denken over mijn (professionele) gedrag".
Kandidaat Notaris, Utrecht

"Als 'echte' man stond ik natuurlijk in het begin een beetje afwachtend (afhoudend is teveel gezegd) tegenover dit coachingstraject, maar Nathalie pakte het vanaf het eerste begin fantastisch aan en er was meteen een klik tussen ons. Zij heeft mij op een zeer goede, behulpzame en instructieve manier mijzelf mijn eigen weg leren vinden. Het is momenteel drukker en turbulenter dan ooit maar ik heb het 'smalle' pad naar acceptatie en omgang gevonden en zal daar niet meer van afwijken".
Director, Ernst & Young Business Operations

"Elke sessie was een boeiende en veilige tocht , naar voor mij nieuwe en onontgonnen plekken. De hierbij opgedane ervaringen en inzichten zijn zeer waardevol geweest in mijn verdere ontwikkeling en mijn eigen wat minder veilige tocht naar wie ik echt ben.
Senior businessconsultant, DSM Nederland

"Tijdens de coaching heb ik mijn doelstelling volledig kunnen realiseren. Belangrijk hierin was de klik die ik ervoer met Nathalie als coach. Zij daagde mij op een inspirerende wijze uit en hield me een spiegel voor".
Senior Manager, Ernst & Young Advisory

"Lachen, huilen, vreugde, woede, onrust. Bijna alle emoties die een mens kan hebben zijn in de sessies voorbij gekomen. Soms was dit fijn en heerlijk, soms confronterend en moeilijk. Maar iedere keer bracht het me een stapje verder, of een stap terug om vervolgens een grotere stap vooruit te zetten. Heel bijzonder. Confronterend, filosoferend, innoverend en stimulerend. Dit zijn de woorden die voor mij de kern van de coaching weergeven.
HR partner in business, DSM

"Integer, Intelligent, Scherp, Spritueel, Doortastend, Onderzoekend, Open, Confronterend, Respectvol!
Nathalie is een top coach op een hoog niveau! Bron; eigen ervaring. 
Nathalie is een professioneel begeleider geweest met betrekking tot het leiderschapstraject van EN HR solutions. 
Veel van onze medewerkers hebben een coachingstraject bij haar gevolgd. En zonder uitzondering zijn de resultaten daarvan ronduit verbluffend geweest en zijn dat nog steeds. Het is uitermate verbazingwekkend hoe Nathalie in staat is om rollen te scheiden, trajecten kan begeleiden en andere professionals aanlijnt, als dat voor bepaalde onderwerpen of zaken nodig is".
Algemeen directeur, EN HR Solutions

"Nathalie heeft gedurende twee jaar de samenwerking binnen het projectteam begeleid. Dit team bestaat uit medewerkers van de opdrachtgever en van de opdrachtnemer. Nathalie heeft in eerste instantie een Project-Start-UP meeting georganiseerd en begeleid. Daarna heeft zij een aantal vervolgbijeenkomsten begeleid. Dat ging altijd goed: in korte contacten èn op een korte termijn was het programma samengesteld. Voor maatwerk was alle ruimte en we begrepen elkaar heel snel. Haar enthousiasmerende begeleiding tijdens de verschillende bijeenkomsten hebben wij als zeer prettig ervaren. De flexibiliteit in het programma tijdens bijeenkomsten stond nooit ter discussie. De bijeenkomsten hebben ons veel opgeleverd. Wij - Boskalis Nederland en Rijkswaterstaat - kennen elkaar beter, weten van elkaar wat er leeft en durven elkaar aan te spreken op de verbeterpunten en gemaakte afspraken tijdens de verschillende bijeenkomsten onder begeleiding van Nathalie. De samenwerking is zeker verbeterd."
Projectmanager Boskalis Nederland

"Nathalie heeft tussen 2011 en 2015 ons projectteam voor de Buitenring Parkstad Limburg begeleid bij een terugkerende teamsessies. Het doel van de bijeenkomsten was de samenwerking, maar ook het vertrouwen tussen spelers uit verschillende culturen te verbeteren en te versterken. Nathalie heeft met haar deskundigheid weten te bewerkstelligen dat wij buiten onze comfortzone zijn getreden, waardoor de projectteamleden meer begrip kregen voor elkaars werkwijzen. Zij heeft ons laten inzien dat er veel raakvlakken zijn die juist de samenwerking kunnen verbeteren. Nathalie heeft op een professionele wijze ons laten zien waar de teambelangen versterkt kunnen worden aan de hand van praktische oefeningen. Wij plukken nog steeds de vruchten van deze goede team-sessies, waarvoor dank".
Projectmanager BPL, Provincie Limburg

"Nathalie is voor diverse trajecten bij Boskalis aan het werk geweest. Zij was als programmamanager en trainer verantwoordelijk voor onze 'SHIP' modules van 2009 tot en met 2016: Effectieve Persoonlijke Communicatie, Persoonlijk Leiderschap en Persoonlijke effectiviteit. Tevens leidt zij sinds 2009 ook onze interne coaches op en zij heeft een aantal medewekers in een individuele coachingstraject begeleid. Ik heb Nathalie leren kennen als een professionele, integere vakvrouw. Haar trainingen en coachingstrajecten worden gekenmerkt door diepgang, maar altijd met een link naar de praktische en operationele wereld van Boskalis. Evaluaties zijn altijd goed! Ook belangrijk: ze is gewoon een prettige en leuke persoon".
Manager Learning & Development, Royal Boskalis

contact | zoek